SI
EN

Pravno obvestilo

00

Dobrodošli na spletnem mestu podjetja Kolektor Etra d.o.o.

Dobrodošli

Dobrodošli na spletnem mestu podjetja Kolektor Etra d.o.o.

Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, njegovih produktih in storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje.

S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate.

01

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov.

Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Hkrati si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta. Prav tako lahko podjetje Kolektor Etra d.o.o. kadarkoli in brez kakršnegakoli obvestila spremeni izdelke, storitve ali programe, opisane na tem spletnem mestu.

02

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače.

Zaščitene znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

03

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki.

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov in za tipografske napake.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Spletnega mesta in njegove celotne vsebine ni dovoljeno kopirati, reproducirati, znova objaviti, naložiti na oddaljeni računalnik, objavljati, prenašati, distribuirati ali uporabljati za izdelavo izpeljanih del brez predhodnega uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

04

Te spletne strani lahko vsebujejo povezave ali reference na spletna mesta, vire in informacije tretjih oseb.

Poslovni odnosi

Te spletne strani lahko vsebujejo povezave ali reference na spletna mesta, vire in informacije tretjih oseb. Vendar podjetje Kolektor Etra d.o.o. ne pozna vsebine informacij na spletnih mestih tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije. V skladu s tem kot obiskovalec spletnega mesta podjetja Kolektor Etra d.o.o. potrjujete in se strinjate, da podjetje Kolektor Etra d.o.o. ni odgovorno za razpoložljivost takšnih zunanjih spletnih mest ali virov in ni odgovorno ali ne jamči za kakršnokoli vsebino, storitve, izdelke ali drugo gradivo, ki je na voljo na teh spletnih straneh.

Čeprav spletna stran tretje osebe vsebuje logotip podjetja Kolektor Etra d.o.o., je vsebina na tej strani neodvisna od podjetja Kolektor Etra d.o.o. in da podjetje Kolektor Etra d.o.o. ne nadzoruje vsebine na tem spletnem mestu. V takšnem primeru morate sami poskrbeti za zaščito pred virusi, črvi, trojanskimi konji in drugimi škodljivimi programi ter zaščititi svoje informacije, kakor se vam zdi najbolj primerno.

05

informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje Kolektor Etra d.o.o..

Varovanje zasebnosti

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje Kolektor Etra d.o.o.. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. Uporabnik lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov. Podjetje Kolektor Etra d.o.o. bo v tem primeru storilo vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve.

Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Podatkov ne razkrivamo tretjim osebam.

Vaš IP-naslov bi uporabili le in izključno pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletnega mesta.

Za boljše komuniciranje preko spleta podjetje Kolektor Etra d.o.o. včasih uporablja kratke tekstovne datoteke (cookies/piškotki), ki si jih, glede na nastavitve, zapomni vaš brskalnik. Tako se lažje sprehajate po spletnih straneh. To tehniko uporabljamo za prilagoditev vašemu načinu komuniciranja. Nekatere “piškotke” preko naših strežnikov uskladiščimo v spomin vašega računalnika. Uporaba “piškotkov” je ustaljen postopek na večini spletnih mest. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje “piškotkov” onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom podjetja Kolektor Etra d.o.o..

06

ZZPri z namenom zaščite javnega interesa določa načine in postopke za prijavo kršitev predpisov.

Prijava kršiteljev

Zakon o zaščiti prijaviteljev (t.i. žvižgačev) (krajše ZZPri) z namenom zaščite javnega interesa določa načine in postopke za prijavo kršitev predpisov, za katere so posamezniki izvedeli v delovnem okolju in njihovo obravnavo ter zaščito posameznikov, ki prijavijo ali javno razkrijejo informacije o kršitvi. Zakon določa tudi pristojnosti Komisije za preprečevanje korupcije ter zaščitne in podporne ukrepe zaradi preprečitve ali odprave povračilnih ukrepov.

Namen Pravilnika o zaščiti oseb, ki prijavijo kršitve, je določiti pravila za prijavo kršitve in zaščite prijavitelja kršitve. Zaščita prijavitelja in preprečitev povračilnih ukrepov sta bistvenega pomena za učinkovit boj proti kršitvam nacionalne zakonodaje in prava EU pri poslovanju družbe. Podrobnejša pravila so zapisana v Pravilniku za zaščito prijaviteljev Kolektor.

Sum prijave o kršitvi se poda enemu od treh zaupnikov: ga. Kaji Ratkovica, g. Petru Drekaloviću ali g. Zoranu Sermeku, pisno na elektronski naslov zaupnik.etra@kolektor.com ali pisno po pošti na naslov podjetja s prepisom »v roke zaupniku za notranjo prijavo«.

Zaupnik je v tem namenu zaupanja vredna oseba, ki obravnava notranje prijave skrbno in zaupno ter ne razkriva identitete prijavitelja.

Product has been added to your cart