Kolektor Etra glavni sponzor 14. konference slovenskih elektroenergetikov CIGRE-CIRED v Laškem

V Laškem je v času od 21. do 23. maja 2019 potekala 14. konferenca združenja slovenskih elektroenergetikov CIGRE-CIRED, katerega član je tudi Kolektor Etra.

Združenje slovenskih elektroenergetikov CIGRE-CIRED predstavlja slovensko vejo mednarodnega, nevladnega in neprofitnega združenja za velike elektroenergetske sisteme (CIGRE) in mednarodnega foruma profesionalnih distributerjev električne energije (CIRED) in tako pod eno streho združuje slovenske člane omenjenih organizacij in izvaja različne aktivnosti.

Letošnje konference se je udeležilo 564 strokovnjakov iz slovenskega elektrogospodarstva in akademskega sveta. V sklopu konference so potekali tematski paneli oz. okrogle mize, katerih sta se udeležila tudi predstavnik Ministrstva za infrastrukturo, državni sekretar, mag. Bojan Kumer, in generalni direktor Direktorata za energijo, mag. Hinko Šolinc. Udeleženci so se lahko poleg panelov udeležili tudi razprav, strokovnih predavanj in predstavitev referatov iz različnih področij elektroenergetike. Od skupno 184 predstavljenih referatov so 4 prispevali strokovnjaki iz Kolektor Etra in Kolektor Igin.

Kolektor Etra je v sodelovanju s Kolektor Igin in Kolektor Group na letošnji konferenci prevzela vlogo glavnega sponzorja konference. Sponzorstvo konference in predstavitvene stojnice za podjetje predstavlja izjemno priložnost za širjenje prepoznavnosti in utrjevanje blagovne znamke ter mreženje z obstoječimi in novimi kupci na slovenskem trgu. Svojo dejavnost smo skupaj s Kolektor Igin predstavili na 30 min predstavitvi za udeležence, ves čas trajanja konference pa je bil dobro obiskan tudi naš razstavni prostor, ki smo ga popestrili s čokoladno fontano in sadnimi prigrizki.